prem per a més detall

detalle ejercicios memoria

Ludomemo Interactiu és una forma fàcil i amena de mantenir la ment en forma, mitjançant uns exercicis especialment concebuts per estimular quatre àrees cognitives bàsiques.

-Realitza els exercicis directament a la web o, si no tens connexió a Internet, instal-la't el programa al teu PC.
-Observa el teu progrés i el resultat dels exercicis realitzats utilitzant el panell d'estadístiques.
-Millora les teves facultats gràcies a l'augment gradual de la dificultat, que s'estableix a través de quatre nivells.
--Utilitza en la versió Professional el nostre panell de control per gestionar les dades de fins a 30 usuaris

COM UTILITZAR-LO ?

exercicis d'estimulació cognitiva

més informació sobre Ludomemo Interactiu PC Professional

menú per seleccionar els exercicis

icona de Ludomemo Interactiu Professional

panell de Ludomemo interactiu

La forma d'utilitzar Ludomemo Interactiu, tant en la versió en línia com en la versió instal-lable, és extremadament senzilla. En el primer cas has de dirigir al panell d'exercicis des d'aquí, o des de l'enllaç que hi ha a la pàgina d'inici. Un cop davant, només has de triar una de les quatre àrees d'exercicis: llenguatge, memòria, atenció o càlcul, marcar un dels cinc ejercicios que vulguis fer - en la versió gratuïta només pot ser el primer - i, finalment, triar el nivell de dificultat.
En el cas de Ludomemo Interactiu PC, un cop hagis instal lat el programa al teu ordinador has de fer exactament el mateix.

Per a realitzar un nivell determinat haurem d'haver fet l'inferior, per això la primera vegada només podràs marcar el nivell 1.

CÓM VEURE LA MEVA EVOLUCIÓ ?

panell registre

panell estadístiques

panell gestió d'usuaris

botons per entrar com usuari
o registrar-se com a tal.

botó per sortir com a usuari
i botó d'accés a estadístiques.

La versió professional permet a l'instructor accedir a tots els resultats dels seus alumnes, així com la gestió de dades.

Ludomemo Interactiu Professional
- gestió d'alumnes -

El primer que has de fer és registrar-te. Per això, des del panell de Ludomemo Interactiu li dones al botó amb el dibuix de l'empremta, aquí es t'obrirà un panell de registre on hauràs d'introduir un nom d'usuari, una contrasenya i, en el cas de la versió online, un email en el qual rebràs, només entrar, un missatge de benvinguda amb les teves claus d'usuari i contrasenya.
En posteriors ocasions hauràs de prémer el botó verd que està al costat i introduir-hi les teves claus.
Un cop t'hagis registrat, veuràs que el botó de la petjada es transforma en el d'accés a estadístiques. Si ho estrenys se us obrirà una pàgina amb dues pestanyes: una de evolució general i una altra amb el detall de les puntuacions. Evidentment, com encara no has fet cap exercici el panell d'evolució és buit, però a mesura que vagis fent aquests quedaran reflectits, sempre fins a un màxim de 20 repeticions per exercici i nivell-si fas més només quedaran reflectits els 20 últims-. Ah! el botó vermell és per tancar la sessió.

QUIN PREU TÉ ?

Com hem esmentat anteriorment, la versió gratuita online de demostració et permet realitzar el primer exercici de cada àrea en tots els seus nivells, així com obtenir dades estadístiques. No obstant això, si voleu utilitzar la versió completa por un any, el preu és de sis euros. La versió col-lectiva, per a 30 usuario, té un preu de 50 euros.

El programa instal-lable, Ludomemo Interactiu PC, compta també amb una versió personal, per un sol usuari, al preu de 40 euros enviament físic del CD d'instal-lació, i 30€ si es descarrega des d'Internet. La versió Professional, que a més d'estadístiques inclou el tauler de control d'usuaris -veure foto -, té un preu de 60 euros enviament físic del CD d'instal-lació, i 50€ si es descarrega des d'Internet. Si desitges realitzar la compra per aquest mètode pots fer-ho des d'aquest enllaç. Si prefereixes el CD físic compra'l a través de la nostra botiga virtual en aquesta mateixa web

© Ludomemo - Dedicats a la cura de la memòria des de 1984 - Barcelona 2011 - mapa web

exercici de memòria 2 exercici de memòria 5 exercici d'atenció 5 exercici d'atenció 3 exercici d'atenció 2 exercici d'atenció 4 exercici d'atenció 1 exercici de calcul 3 exercici de calcul 4 exercici de calcul 2 exercici de calcul 1 exercici de calcul 5 exercici de llenguatge 4 exercici de llenguatge 3 exercici de llenguatge 1 exercici de llenguatge 2 exercici de llenguatge 5 exercici de memòria 1 exercici de memòria 4 exercici de memòria 3